PUNO ME NE

International Tobacco është gjithmonë në kërkim të njerëzve të talentuar, plot jetë, të gatshëm për të përballuar sfida të reja. Njerëz që duan të jenë pjesë përbërëse e një ekipi që duan lojën dhe kurrë nuk hëqin dorë. Me pasionin për përsosmërinë, të ndajnë ndjenjën tonë të fortë së nismës dhe kanë një dëshirë të madhe për të bërë.
Punëtorët dhe bashkëpunëtorët tanë janë një pikë strategjike dhe garuese. Janë ata zemra e vërtetë e ndërmarrjes. Ne mbështesim dhe zhvillojmë aftësinë e rritjes profesionale, u japim një mjedis pune nxitës dhe mundësi për të ngjitur shkallët e karrierës.
Nuk mund të sigurojmë suksesin gjithkujt që bashkohet me ne. Ajo që është e sigurtë, megjithatë, është se nuk do ta shpërdorojmë talentin.

International Tobacco PLC - London