MARKAT TONA

International Tobacco është një ndërmarrje në përshtatje dhe plot jetë, e cila paraqet risi me marka të reja sipas nevojave dhe prirjeve të përdoruesve të rritur. Një garë e vërtetë me markat historikisht të pranishme të cilat në dhjetëvjeçarë mbizotërojnë në treg.
Cilësia është një nga pikat e përsosmërisë së International Tobacco dhe shprehet në të gjitha aspektet e sipërmarrjes, nga zgjedhja e duhanit tek përpunimi i prodhimit.
Për të siguruar një prodhim të shkëlqyer, përdorim një teknologji shumë të përparuar dhe ndërmarrim kqyrje të kujdesëshme dhe të rrepta për lëndën e parë, gjatë përpunimit, pas prodhimit të mbaruar.


Larmishmëria e prodhimeve tona përbëhet nga:

International Tobacco PLC - London