PRESIDENT

“Jemi krenarë për arritjet tona dhe të vendosur të vazhdojmë rritjen nëpërmjet ekipit tonë të përbërë nga njerëz shumë të përgatitur dhe plot energji, të palodhur në ndërtimin e marrëdhënieve të shkëlqyera më të gjithë klientët tanë në kërkim të një avantazhi konkurrues nëpërmjet përparimit dhe zhvillimit të markave tona”.

MICHAEL CALLEJA

“Qëllimi ynë është zhvillimi i markave tona dhe vlera e tregëtisë sonë. Puna jonë synon në përmirësimin  e prodhimtarisë së Grupit, duke vepruar sipas parimeve të caktuara etike. Kemi besim në strategjinë tonë dhe jemi të bindur se International Tobacco do të vazhdojë të rritet”.

DREJTOR I PËRGJITHSHËM

SERGIO CALLEJA

“Jemi të angazhuar në krijimin e prodhimeve të një cilësie të përsosur dhe të vendosur për të rritur ndërgjegjësimin dhe vetëdijshmërinë shoqërore mbi rreziqet që lidhen me pirjen e duhanit. Besojmë se njerëzit duhet të bëhen me dije në mënyrë të përshtatshme mbi rrezikun e sëmundjeve të lidhura me pirjen e duhanit. Nuk bëjme shitjen e prodhimeve tona në mënyre për të nxitur dikë të fillojë pirjen e duhanit ose të përngadalësojë lënien e tij”.

SERGIO CALLEJA Jnr

DREJTOR

International Tobacco PLC - London